Acupunctuur is effectief bij de behandeling van hielpijn. Er zijn drie voeten problemen dat ze vaak de hielpijn kunnen veroorzaken: hielspoor, peesplaatontsteking en fat pad syndroom. Soms blijken mensen die hielklachten hebben geen hielspoor te hebben maar een beschadigd vetkussen. Ze zijn hardnekkig pijn te behandelen.

Dit zijn de meest voorkomende hielspoor symptomen:
Pijn onder de hiel.
Pijn onder de voet na stilzitten.
Pijn bij lopen.
Problemen om lang stil te staan.
Stijf of gespannen aanvoelen van de peesplaat onder de voet.
Hielpijn bij autorijden
Bij Chinamedic behandelen wij hielspoor of hielklachten
met combinatie van pijnloze abdominale acupunctuur en laserneedle acupunctuur.

De pijnloze buik acupunctuur wordt uitgeoefend in het gehele gebied van de onderbuik. Zowel de abdomen als het gebied rond de navel bevatten acupunctuur punten die gerelateerd zijn met het hele lichaam. Het enige wat wij doen is het stimuleren van specifieke punten op de onderbuik, die in contact staan met het probleemgebied. Daardoor helpt lokale pijn verminderen en het helpt ook op drie energieniveaus om gehele energie toestand te verbeteren. Met laserneedle wordt lokale pijn direct verminderd, ontsteking verminderd en bloed circulatie bevorderd. Deze combinatie is heel krachtig om hardnekkig pijn te behandelen.

Lees hieronder de verhaal van onze patiënt:
14 feb. 2019

Een combinatie van laserneedle en buik-acupunctuur om hielpijn te behandeling. De patiënt is vandaag heel blij met de resultaat van verminderd pijn na 3 behandeling, ze wil graag haar verhaal delen met de anderen.
Ze hebben 3 jaar hielpijn, tot ze vorig week bij ons komen, kan ze niet goed staan en lopen door de pijn, en wakker door de pijn tijdens slapen. Alle verschillende therapie gedaan, acupunctuur is haar laatst hoop. Ze geven de VAS pijn scoor “10”. Met de China medic Aanpak heb ik twee krachtig acupunctuur technieken om haar klachten behandeld, na tweede behandelingen is haar pijn gelukkig sterker verminderd. Na de derde behandeling is haar pijn scoor van “10” naar “3” geworden. Het is zo lekker dat ze weer haar dagelijks activiteit kan doen.
Omdat een chronische hielpijn is, adviseer ik haar even doorgaan van de acupunctuur behandelingen.