Gelukkig wordt er veel vergoed

Tarieven

De eerst consult & behandeling duurt ongeveer een uur, de vervolg acupunctuur behandeling duurt standaard 45 minuten. Consulten en behandelingen worden per keer in de praktijk afgerekend. U kunt zowel met pin (voorkeur) als contant betalen. U krijgt een nota mee die u eventueel kunt declareren bij uw verzekeraar.

Acupunctuur
1ste consult & behandeling€ 75,00
Vervolgbehandeling€ 60,00
Consult
1ste consult€ 35,00
Vervolgconsult€ 25,00
Cupping Therapie
1ste consult & cuppping€ 60,00
Vervolg cupping€ 25,00
 
Tuina Therapie€ 60,00

Vergoeding

ChinaMedic is aangesloten bij de KAB en N.V.A. (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)

Bijna alle verzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten. De vergoeding van acupunctuur wordt uit uw aanvullende verzekering betaald, dat betekent dat het eigen risico niet van toepassing is voor acupunctuur. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw eigen zorgverzekeraar.

Hieronder is een overzicht van vergoedende zorgverzekeraars 2021:
Acupunctuur Vergoedingenoverzicht 2021

Voorwaarden

Wij werken op basis van afspraak. Bij verhindering dient u de afspraak 24 uur van tevoren af te zeggen of om de afspraak te verzetten. Bij een afzegging binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt om het kost aan u door te berekenen.

Wanneer u ons niet persoonlijk aan de telefoon krijgt, kunt u altijd een boodschap inspreken op het antwoordapparaat.

Veel gestelde vragen

Waar kan acupunctuur precies bij helpen?

Acupunctuur wordt al duizenden jaren ingezet voor het verhelpen en verbeteren van een groot scala aan ziektes en klachten. Voor een acupuncturist is de benadering simpel: energie stroomt of het stroomt niet. De symptomen laten zien waar in het lichaam er sprake kan zijn van een blokkade en deze de rest van het lichaam beinvloed. Daarnaast gaat het de acupuncturist om het activeren van het zelfhelende vermogen van het lichaam. Hierdoor is acupunctuur toepasbaar bij zowel slaapstoornissen als huidproblemen, allergieen, verslavingen, depressie, overgangsklachten, burn-out, rsi en ga zo maar door. Wilt u weten in hoe verre acupunctuur u kan helpen, maak dan een afspraak voor een 1ste consult en laat u geheel onderzoeken. De acupuncturist kan u dan direct vertellen wat we voor u kunnen doen.

Hoe veel keer moet ik komen?

Om u een betrouwbare en acurate inschatting te geven van het aantal behandelingen dat u nodig hebt, is het beste om dit met uw acupuncturist te bespreken. Ben u nog nooit bij een acupuncturist geweest, dan kunt u een afspraak maken voor een eerste consult met eventuele behandeling. De acupuncturist kan u dan naar aanleiding van uw klachten en het consult een inschatting geven.

Is acupunctuur pijnlijk?

Voor Abdominal Acupuncture gebruiken wij extra dunne naalden. De prikjes zijn nauwelijks voelbaar. Mensen voelen soms niet eens waar ze zitten. Een enkele keer kan iemand een raar gevoel waarnemen, ook wel omschreven als zeurend, verdovend, opgezet of pijnlijk. Vaak is dit gevoel zo voorbij.

De LaserNeedle die wij vaak gebruiken in combinatie met het prikken van naalden is invasief en voelt u niets van. De LaserNeedle is bij uitstek geschikt voor hen die bang zijn voor naalden en voor kleine kinderen.

Wat kost een acupunctuurbehandeling?

Een 1ste consult met aansluitend een behandeling kost €75,00. Elke vervolgbehandeling kost €60,00. ChinaMedic is aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging van Acupunctuur) en een behandeling wordt vergoed door de meeste verzekeraars in het aanvullende. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeraar wat dit precies betekent voor u. Voor een volledige prijslijst van al onze behandelingen KLIK HIER

Openingstijden

 

Maandag9:30 - 17:00
Dinsdag9:30 - 17:00
WoensdagGesloten
Donderdag9:30 - 17:00
VrijdagGesloten
Zaterdag9:30 - 17:00
ZondagGesloten
Lid
van

 

 

 

Contact

Acupunctuur Kliniek ChinaMedic

et-

Postjesweg 36
1057 EB
Amsterdam West

Locatie

Gratis consult (10min.)

Open dag 16 juni zondag
(16 jaar jubileum)
Vrij inloop 09:30-12:00 uur
Postjesweg 36 te Amsterdam
(gratis parkeren)
Een kopje lekker Chinese thee

Free consultation (10min.)

Open day 16 June Sunday
Time: 09:30-12:00 uur
Postjesweg 36 in Amsterdam
(Free parking)
Enjoy a cup of Chinese tea
ChinaMedic Covid-19 Protocol Bekijk hier de nieuwste updates
ChinaMedic Covid-19 Protocol Click here for the newest updates!