Jaarlijks komen mensen voor een kuur van de behandelingen van hun Atrose probleem. De ChinaMedic Aanpak bestaat uit een verscheidenheid aan acupunctuurtechnieken. Geheel van toepassing op uw situatie zullen wij de meerderen technieken combineren. Bij dit patiënt passen wij twee technieken toe: klassiek acupunctuur en laserneedle acupunctuur.

Het plaatsen van naalden op de plekken wordt de energie flow verbeterd, en het zorgt ervoor dat het lichaam beter gaat functioneren en het zelfhelende vermogen geactiveerd wordt.

De stimulering met de LaserNeedle is net zo sterk als metalen naalden en volkomen pijnvrij. Volgens de klinische onderzoek, bij osteoartritis (Atrose) en reumatoïde artritis kan de toepassing een regeneratie teweeg brengen. Het celmetabolisme verhoogt, waardoor er meer kraakbeenweefsel wordt gevormd dan afgebroken. Hierdoor neemt de pijn, de stijfheid en de ontsteking af en de kwaliteit van leven en bewegen toe.

Lees hieronder de ervaring van een van onze patiënten:
Rian 26-06-2018 Amsterdam

“Na vervanging van mijn voorste kruisband in mijn knie in 2011 hield ik pijn in mijn knie omdat ik ook behoorlijke kraakbeenschade heb. Na twee jaar dagelijks met pijn rondlopen besloot ik in 2013 acupunctuur te proberen.

Via via kwam ik bij Kasha Yang op consult die op mij overkwam als een zeer kundig acupuncturist. Als de pijn maar minder zou worden of bij tijd en wijle zou verdwijnen, dan was ik al heel blij. Maar na een 20-tal acupunctuurbehandelingen bleek de pijn in mijn knie met zeker 75% te zijn afgenomen en ik raakte de stijfheid in mijn knie meer en meer kwijt. In het 2e jaar met 15 behandelingen met Laserneedle acupunctuur is de pijn volledig verdwenen, wat echt een verademing was. Op advies van mevrouw Yang doe ik als onderhoud jaarlijks zo’n 10-12 Laserneedle acupunctuurbehandelingen (2x per week), tot nu toe (2018) al 5 jaar. Het is echt super dat acupunctuur direct bijdraagt aan het verminderen of verdwijnen van pijn veroorzaakt door kraakbeenschade, zodat je in het dagelijks leven vrijer kunt bewegen.