Jaarlijks komen regelmatig mensen voor een serie behandelingen van hun artrose. Aangezien de ChinaMedic Aanpak bestaat uit een verscheidenheid aan acupunctuurtechnieken kunnen wij, geheel van toepassing, op uw situatie meerderen technieken combineren. Bij artrose passen wij twee technieken toe: klassiek acupunctuur en laserneedle acupunctuur.

De stimulering met de LaserNeedle is net zo sterk als met metalen naalden en volkomen pijnvrij. Volgens klinische onderzoek, kan bij osteoartritis (Artrose) en reumatoïde artritis de toepassing een regeneratie teweeg brengen. Het celmetabolisme verhoogt, waardoor er meer kraakbeenweefsel wordt gevormd dan afgebroken. Hierdoor neemt de pijn, de stijfheid en de ontsteking af en de kwaliteit van leven en bewegen toe.

Lees hieronder de ervaring van een van onze patiënten:

Rian 26-06-2018 Amsterdam

“Na vervanging van mijn voorste kruisband in mijn knie in 2011 hield ik pijn in mijn knie omdat ik ook behoorlijke kraakbeenschade had. Na twee jaar dagelijks met pijn te hebben rond gelopen besloot ik in 2013 acupunctuur te proberen.

Via via kwam ik bij Kasha Yang op consult. Zij kwam op mij over als een vakkundig acupuncturist, die mij een positief gevoel gaf over de mogelijke behandeling. Als de pijn maar minder zou worden of bij tijd en wijle zelfs zou verdwijnen, dan zou ik al heel blij zijn.

Echter wat bleek, na een 20-tal acupunctuurbehandelingen was de pijn in mijn knie permanent met zeker 75% afgenomen en raakte ik de stijfheid in mijn knie meer en meer kwijt. In het 2e jaar met nogmaals 15 behandelingen met de LaserNeedle was de pijn zelfs volledig verdwenen, wat echt een verademing was. Op advies van mevrouw Yang neem ik jaarlijks als een soort onderhoud zo’n 10-12 LaserNeedle acupunctuurbehandelingen gedurende een periode van 6 weken (2x per week). Ik doe dit nu al 5 jaar (per 2018) en ben heel blij met het effect. Het is echt super dat acupunctuur direct bijdraagt aan het verminderen of verdwijnen van pijn veroorzaakt door kraakbeenschade, zodat je in het dagelijks leven vrijer kan bewegen.

Gratis consult (10min.)

Open dag 16 juni zondag
(16 jaar jubileum)
Vrij inloop 09:30-12:00 uur
Postjesweg 36 te Amsterdam
(gratis parkeren)
Een kopje lekker Chinese thee

Free consultation (10min.)

Open day 16 June Sunday
Time: 09:30-12:00 uur
Postjesweg 36 in Amsterdam
(Free parking)
Enjoy a cup of Chinese tea
ChinaMedic Covid-19 nieuws. Bekijk hier de nieuwste updates
ChinaMedic Covid-19 news. Click here for the newest updates!